+32 484 17 51 78

HEROAL

Hoe stel ik mijn rolluiksysteem samen?

Hier kunt u de individuele componenten bekijken en de bijpassende rolluiklamellen, -kasten en accessoires voor uw object uitzoeken.

heroal1Heroal behoort tot de Europese top van aluminium profielsysteem leveranciers voor rolluiken, roldeuren en insectenwering systemen.

Het uitgebreide complete productassortiment is zeer bijzonder in de branche.

Hoogwaardige aluminium grondstoffen, de allesomvattende optimaal uitwisselbare systemen en een dekkend logistiek netwerk zijn de basic van het succes van Heroal.

500 competente medewerkers op alle disciplines in het bedrijf werken allen continue aan de verdere ontwikkeling en optimering van onze systemen en diensten voor het succes van de meer als 3000 klanten wereldwijd.

Het HEROAL voorbouwrolluik biedt een groot aantal voordelen:

  • overtuigende optiek
  • buitengewoon stil in gebruik
  • uitstekende warmte isolatie
  • kleine vereiste plaatsingsruimte
  • hoogwaardige, aluminiumprofielen met kleurencoating garanderen een lange levensduur
  • uitgebreid kleurenpalet voor individuele wensen
  • comfortabele bediening met band, slinger of elektrische aandrijving
  • waterdichte systeemconstructie


Dankzij het uitgebreide systeem- en kleurenassortiment en de veelzijdige montage mogelijkheden is dit systeem uitermate geschikt voor installatie achteraf. Voor renovaties is het Heroal opbouwrolluik de beste warmtetechnische oplossing. Voor nieuwbouw biedt het Heroal inbouwrolluik met zijn kleine oprol diameter en de unieke systeemveelzijdigheid voor elke inbouwsituatie altijd een optimale oplossing, ook voor energiebesparende woningen.

De Heroal rolluiken combineren functionaliteit en esthetiek voor een verfijnd wooncomfort. Zij beschermen uw huis tegen kou en warmte, regen of geluidsoverlast en doen bovendien dienst als zonwering. Het stabiele aluminiumpanser is een effectieve bescherming tegen inbraak en vernielingen.

Alle verschillende typen rolluik kastsystemen kunnen met elkaar worden gecombineerd en zijn in gerolvormde of geëxtrudeerde uitvoering verkrijgbaar. In alle maten, vormen en kleuren.

Dubbelwandige, hoogwaardige aluminium lamellen met een  slijtvaste meerlagig gecoate oppervlakte en een cfk-vrije isolatiekern van polyurethaanschuim.

heroal2

 

Interesse in onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!