+32 484 17 51 78

INBOUW ROLLUIKEN

Onze Merken

Onopvallend en prijsgunstig

Voorzien reeds bij het ontwerp van uw nieuwbouw de nodige plaats boven uw ramen voor inbouwrolluiken, en geniet nadien volop van de voordelen.

U heeft de keuze tussen een uitgebreid gamma van PVC of aluminium lamellen.

De dubbelwandig geïxtrudeerde PVC lamellen zijn in de massa gekleurd en hebben een glanzend oppervlak zonder diepgaande groeven waardoor ze onderhoudsvriendelijk zijn.

Kenmerkend voor onze dubbelwandig geprofileerde en geïsoleerde aluminium lamellen zijn hun hoge isolatiewaarde en kleurdiversiteit. Voor een ideaal veiligheidspantser bieden wij

onze dubbelwandig geïxtrudeerde aluminium lamellen aan,

welke in alle kleuren leverbaar zijn.

Tal van voordelen

Energiebesparing

Inbouwrolluiken zijn warmte- en koude isolerend. In de winter besparen ze flink op uw verwarmingskosten, en in de zomer houden ze de warmte en hinderlijk zonlicht buiten en zorgen ze tegelijkertijd voor een licht- en luchtregeling in uw woonkamers.

Geluidsisolatie

Doordat de voorbouwkastsystemen volledig aan de buitenzijde worden aangebracht, ontstaan er geen geluidsbruggen. Zo kan men gegarandeerd comfortabel wonen en efficiënt werken.

Inbraakpreventie

Rolluiken schrikken inbrekers af. Een raam is snel ingeslagen, een rolluik vergt veel meer werk en heeft daardoor een inbraakvertragend effect. Bovendien geef je potentiële dieven geen inkijk.

Maximaal gebruikscomfort

Onze inbouwrolluiken laten zich manueel bedienen d.m.v. lint, kabel, stang, veeras.

Ze kunnen ook electrisch bedienbaar gemaakt worden.

Geautomatiseerde besturingssystemen worden steeds meer toegepast en staan garant voor een optimaal gebruiksgemak. Van afzonderlijk elektrische bediende systemen tot volledig geautomatiseerde groepsbedieningen met afstandsbediening, het aanbod is enorm.

Tijdschakelklokken maken het mogelijk rekening te houden met zonsopgang en zonsondergang.

zo kunnen ze als u afwezig bent, de indruk wekken dat er iemand thuis is. Op die manier houden ze de inbrekers op een afstand.

Voor meer informatie zie "Automatisatie - Rolluiken"

Interesse in onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!