+32 484 17 51 78

SECTIONAAL

Verticale opening bij een sectionale garagepoort

Sectionale poorten gaan steeds verticaal open, dit zorgt voor een minimum aan ruimteverlies in jouw garage. De dubbelwandige panelen geven een maximale warmte-isolatie waardoor comfort en duurzaamheid is gegarandeerd.

Bepaal jouw combinatie

Bij al onze garagepoorten kan er gekozen worden uit verschillende panelen en kleuren. De juiste combinatie hiertussen zorgt ervoor dat jouw nieuwe sectionale garagepoort deel uitmaakt van jouw totale woning.

sec_poort1

Hoog isolerend

Net zoals bij veiligheid mikken we er op om de hoogste isolerende producten aan te bieden. In België zijn wij de beste op het gebied van isolerende garagepoorten en we zijn zelfs uniek op de markt bij het aanbieden van conform isolerende garagepoorten voor passiefwoningen.

Zo is de Isol-Comfort sectionaalpoort uitgerust met tal van innovatieve onderdelen die ervoor zorgen dat de koudebruggen rondom de poort worden geëlimineerd en de luchtlekken tot een minimum herleid worden. Hiermee is de Isol-Comfort poort niet enkel de ideale oplossing voor lage-energiewoningen en passiefhuizen, maar ook voor zij die hun garage beter willen. Want elke beperking van warmteverlies zal een positief resultaat hebben op je energiefactuur en de kwaliteit van je leefomgeving. Voor zij die een ultieme stap richting een superisolerende poort willen zetten, biedt Winsol een exclusieve innovatie aan: de thermisch onderbroken onderdorpel. Dankzij deze innovatieve isolerende dorpel is er geen koudebrug meer onderaan je sectionaalpoort omdat deze dorpel de traditionele slecht isolerende blauwe steen vervangt.

Uitstraling

Een sectionale garagepoort bepaalt mee de uitstraling van jouw woning. Naast ramen en deuren vallen garagepoorten vaak het snelste op bij het bekijken van een woning. Kies dus niet zomaar de eerste de beste poort maar kies er één die perfect aansluit bij jouw woning.

Interesse in onze diensten? Aarzel niet om ons te contacteren!